Novice

17.07.2024

Razpis za delovno mesto srednja medicinska sestra v negovalni enoti (pripravnik)

Objavljamo razpis za delovno mesto srednja medicinska sestra v negovalni enoti (pripravnik) - M/Ž

Psihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica Begunje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Novice

Psihiatrična bolnišnica Begunje praznovala šestdeseto obletnico obstoja

06.12.2013

V četrtek, 28. novembra 2013 je Psihiatrična bolnišnica Begunje pripravila slavnostno prireditev ob praznovanju šestdesete obletnice obstoja.

Kot slavnostna govornica se je bolnišnici ob prazniku, s kratko retrospektivo razvoja bolnišnice, pogledom na njen pomen v slovenskem prostoru ter pohvalo visokemu strokovnemu nivoju bolnišnice, poklonila prof. dr. Martina Tomori. Pozdravne besede v imenu Ministrstva za zdravje je povedala državna sekretarka Brigita Čokl, ki je še posebej izpostavila pomen pridobitve mednarodne akreditacije. Ob tej priložnosti je bolnišnica namreč prejela certifikacijsko listino za akreditacijo DNV. Podelil jo je Andre Stolter, ki je čestital bolnišnici Begunje za pomemben dosežek pri zagotavljanju kakovosti in varnosti za paciente in zaposlene.

Posebno zahvalo Damijana Perneta, direktorja bolnišnice je prejel dolgoletni direktor Janez Romih, za dolgoletno uspešno vodenje in razvoj bolnišnice ter tudi velik prispevek pri ohranjanju kulturne dediščine objekta, v katerem bolnišnica deluje.

V kulturnem delu prireditve je zapel vrhunski pevski zbor Val – Vokalna akademija Ljubljana.

Okusno pogostitev z gorenjskimi specialitetami so pripravili kuharice in kuharji Psihiatrične bolnišnice Begunje. Druženje, obujanje spominov in načrtovanje novih poti je bilo tako še prijetnejše.

Vsi, ki so si to želeli, so si prostore bolnišnice ogledali v manjših skupinah pod vodstvom zaposlenih.

Damijan Perne, dr. med. spec. psih.
Direktor

Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI