Za paciente in svojce

Izredne razmere v Psihiatrični bolnišnici Begunje

Psihiatrična bolnišnica Begunje ponovno odprta

Obveščamo vas, da smo v Psihiatrični bolnišnici Begunje po hudih nalivih, ko je meteorna voda zalila vse kletne in pritlične prostore naše bolnišnice s sanacijo, čiščenjem in  potrebnimi prilagoditvami zagotovili pogoje za varno in ustrezno obravnavo pacientov pri nas. V  petek 11. 8. 2023 ob 9.00 uri bomo odprli našo urgentno oz. dežurno ambulanto ter tudi oddelke bolnišnice, tako, da bomo ponovno pričeli s hospitalno obravnavo pacientov s psihiatričnimi težavami.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje v preteklem tednu, ko je bila zdravstvena dejavnost v naši bolnišnici zaradi nesreče, ki nas je prizadela, prekinjena.

 


 

DONACIJE OB NARAVNI NESREČI - poplava 2023

Težka situacija, ki je čez noč odnesla mnogo, kar nam je veliko pomenilo, je prizadela tudi paciente in zaposlene v Psihiatrični bolnišnici Begunje.

Sedaj smo postavljeni pred velik izziv, da pacientom čim prej vzpostavi izgubljeno varno zavetje, zaposlenim pa pogoje za strokovno delo.

Pred nami je dolgotrajna in zahtevna obnova in kljub temu, da smo uporabniki proračunskih sredstev, nam bo vsaka denarna pomoč prišla še kako prav.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste pripravljeni pomagati in donirati.

Donirate lahko:

PRAVNE OSEBE lahko donirate z donacijsko pogodbo.  

FIZIČNE OSEBE lahko donirate preko UPN naloga bolnišnice
Nakazilo na TRR:
TRR (IBAN): SI56 0700 0000 0795 296, odprt pri Banki Slovenije
KODA NAMENA: CHAR
S PRIPISOM / IME: POPLAVA
IME: Psihiatrična bolnišnica, Begunje, Begunje na Gorenjskem 55, Begunje na Gorenjskem.

Za dodatne informacije smo dosegljivi po telefonu ali po elektronski pošti: Alenka Novak, Finančno-računovodska službaT: +386 4 533 5236E: alenka.novak@pb-begunje.si

Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI                              Logo DPP