Novice

17.07.2024

Razpis za delovno mesto srednja medicinska sestra v negovalni enoti (pripravnik)

Objavljamo razpis za delovno mesto srednja medicinska sestra v negovalni enoti (pripravnik) - M/Ž

Psihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica Begunje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Novice

3. tek gorenjskih bolnišnic – Povezani s srcem za Gorenjsko

02.10.2017

Spoštovani! 

V petek, 29. 9. 2017 je potekal 3. tek gorenjskih bolnišnic – Povezani s srcem za Gorenjsko.  Glavni organizator teka je bila letos Splošna bolnišnica Jesenice, soorganizatorji pa Psihiatrična bolnišnica Begunje, Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj in Univerzitetna klinika za pljučne bolezni in alergijo Golnik. Vse nas povezuje skrb za zdravje Gorenjcev in srčna predanost poklicu.

Tek je potekal izpred  Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj, do Psihiatrične bolnišnice Begunje s ciljem pred Splošno bolnišnico Jesenice in zaključkom pred dvorano Podmežakla. Trasa je bila dolga 47 km in je razdeljena na 9 etap, na vsaki etapi je bilo poskrbljeno za pijačo in okrepčilo. Letos smo prvič na mestih predaje štafet merili dejavnike tveganja za razvoj srčno žilnih bolezni (krvni sladkor, krvni tlak in utrip srca).

Na cilj pred Splošno bolnišnice Jesenice je priteklo 245 tekačev. V odličnem vzdušju se je tek zaključil z druženjem pred dvorano Podmežakla.

Iz naše bolnišnice se je teka udeležilo 22 tekačev, od tega so trije: Minka, Uroš in Tomaž pretekli celotno traso.

Čestitamo vsem tekačem in se zahvaljujemo tudi vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji teka in vzpodbujali tekače ob prihodu pred našo bolnišnico.

Športni pozdrav!

Tekaška ekipa PBB

tek_411

 

Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI