Novice

17.07.2024

Razpis za delovno mesto srednja medicinska sestra v negovalni enoti (pripravnik)

Objavljamo razpis za delovno mesto srednja medicinska sestra v negovalni enoti (pripravnik) - M/Ž

Psihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica Begunje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Novice

Obiski pacientov, hospitaliziranih v Psihiatrični Bolnišnici Begunje

26.08.2021

Zaradi epidemioloških razmer v zvezi z novim koronavirusom, so obiski pacientov omejeni in potekajo ob upoštevanju naslednjih navodil.

Svojci se za vsak obisk po telefonu dogovorite z oddelčnim zdravstvenim osebjem ter skupaj določite termin obiska in lokacijo ter se dogovorite glede vnosa osebnih stvari vašim svojcem.

  • Obiski so dovoljeni 1 zdravi odrasli osebi za 15 minut na dan.
  • Obiskovalec mora izpolnjevati pogoj PCT. Potrdilo o izpolnjevanju pogoja pokaže osebju na vstopu v bolnišnico in mora biti brez povišane telesne temperature ali znakov okužbe dihal.
  • Na vstopu v bolnišnico si boste razkužili roke, izmerili vam bomo telesno temperaturo ter z vami izpolnili epidemiološki vprašalnik.
  • V času obiska imate vsi udeleženi (obiskovalec in pacient) pravilno nameščene kirurške maske, ki morajo pokrivati nos, usta in brado (uporaba tudi v zunanjem okolju) in upoštevati druge preventivne ukrepe za preprečevanje prenašanja okužbe s covid-19: vzdrževanje medsebojne razdalje.
  • Ukrepe upoštevajte v notranjih prostorih in na zunanjih površinah. Po možnosti naj obisk poteka zunaj.
  • Če obisk izjemoma poteka na oddelku, mora obiskovalec uporabljati enako zaščitno varovalno opremo, kot je predpisana za osebje.
  • Nosečnicam, otrokom in osebam z imunsko oslabelostjo se obiski odsvetujejo.


Osebno lastnino pacientov
prevzame osebje na vstopnem mestu v bolnišnico ter jo odnese na oddelek, kjer je pacient na zdravljenju. V tem primeru kontakt s pacientom ni dogovorjen in zato ni dovoljen. Zahvaljujemo se vam za razumevanje in upoštevanje navodil, ki so namenjena izključno preprečevanju širjenja virusnih okužb.

Predsednica KOBO, ZOBO Nataša Vuga, dr. med., spec. psih.

Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI