Novice

22.11.2023

Javni razpis za direktorja bolnišnice (m/ž)

Objavljen je razpis za štiriletno mandatno obdobje.

Psihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica Begunje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Novice

Obvestilo za KOP - torkova skupina - torek, 15.2.2022

14.02.2022

Obveščamo vas, da bo v mesecu februarju torkova skupina Kluba odpuščenih pacientov (KOP) 15.2.2022 ob 13:30.

Ostala navodila so nespremenjena:

Zaradi epidemioloških razmer ob Covid-u v državi in v Psihiatrični bolnišnici Begunje lahko od 12.1.2022 (do preklica) v našo stavbo vstopajo le osebe z negativnim HAGT na Covid 19, ki ni starejši od 24 ur oz. negativnim PCR, ki ni starejši od 48 ur.

Zato paciente, ki prihajajo na KOP naprošamo, da imajo s seboj omenjena uradna  potrdila o testiranju ne glede na cepilni status oz. ne glede na to, če so Covid že preboleli.

Prosimo tudi, da na skupino prihajajo le zdravi pacienti.

Za udeležbo na skupini KOP-a sta potrebni še kartica ZZZS ter pravilna uporaba maske.

Prosimo, da se ob prihodu pacienti registrirajo na avtomatu v prostorih Specialističnih ambulant (ob parkirišču), kjer tudi izpolnijo epidemiološki vprašalnik. Vprašalnik bodo oddali osebju, ki bo pred vhodom v glavno stavbo bolnišnice preverilo tudi dokazilo o testiranju, nato pa vas bo pospremilo v prostor, kjer bo skupina potekala.

Vabljeni in lepo pozdravljeni!

Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI                              Logo DPP