Novice

29.05.2024

Razpisa za delovno mesto strežnice v zdravstvu

Objavljamo razpisa za delovno mesto strežnice v zdravstvu.

Psihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica Begunje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Novice

Obvestilo za KOP - torkova skupina - torek, 15.2.2022

14.02.2022

Obveščamo vas, da bo v mesecu februarju torkova skupina Kluba odpuščenih pacientov (KOP) 15.2.2022 ob 13:30.

Ostala navodila so nespremenjena:

Zaradi epidemioloških razmer ob Covid-u v državi in v Psihiatrični bolnišnici Begunje lahko od 12.1.2022 (do preklica) v našo stavbo vstopajo le osebe z negativnim HAGT na Covid 19, ki ni starejši od 24 ur oz. negativnim PCR, ki ni starejši od 48 ur.

Zato paciente, ki prihajajo na KOP naprošamo, da imajo s seboj omenjena uradna  potrdila o testiranju ne glede na cepilni status oz. ne glede na to, če so Covid že preboleli.

Prosimo tudi, da na skupino prihajajo le zdravi pacienti.

Za udeležbo na skupini KOP-a sta potrebni še kartica ZZZS ter pravilna uporaba maske.

Prosimo, da se ob prihodu pacienti registrirajo na avtomatu v prostorih Specialističnih ambulant (ob parkirišču), kjer tudi izpolnijo epidemiološki vprašalnik. Vprašalnik bodo oddali osebju, ki bo pred vhodom v glavno stavbo bolnišnice preverilo tudi dokazilo o testiranju, nato pa vas bo pospremilo v prostor, kjer bo skupina potekala.

Vabljeni in lepo pozdravljeni!

Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI