Novice

Navodila za vstop v bolnišnico

13.04.2022

SPLOŠNA NAVODILA

OB PRIHODU V BOLNIŠNICO,

PRITISNITE NA TIPKO (zvonec)- DESNO OD VHODA IN

POČAKAJTE NA SPREJEM S STRANI OSEBJA BOLNIŠNICE.

Zaradi preventivnih ukrepov, namenjenih preprečevanju širjenja okužb s koronavirusom SARS-CoV-2 (covid-19) vas prosimo, da v primeru znakov akutne okužbe dihal, povišane telesne temperature, o tem obvestite osebje na vstopnem mestu, takoj ob prihodu v bolnišnico.

V prostorih bolnišnice je potrebna uporaba zaščitne kirurške maske, ki mora biti nameščena tako, da pokriva nos in usta. Prosimo vas, da si ob vstopu v stavbo bolnišnice razkužite roke.

Obiski pacientov so dovoljeni eni zdravi odrasli osebi, za 30 minut in po predhodnem dogovoru z zdravstvenim osebjem oddelka.

V času obiska v notranjih prostorih bolnišnice, morate imeti nameščeno kirurško masko. Po možnosti naj obisk poteka v zunanjem okolju, v tem primeru je uporaba kirurške maske priporočljiva.

Ukrepi so namenjeni izključno preprečevanju širjenja virusnih okužb ter zagotavljanju varnega bolnišničnega okolja ter nemotenemu opravljanju dejavnosti in obveznosti bolnišnice.

Celotna splošna navodila v PDF obliki ter obvestilo glede obiskov v PDF obliki.

 


 

NAROČENI STE NA PREGLED V SPECIALISTIČNI AMBULANTI

Zaradi preventivnih ukrepov, namenjenih preprečevanju širjenja okužb s koronavirusom SARS-CoV-2 (covid-19), vas prosimo, da v primeru znakov akutne okužbe dihal, povišane telesne temperature, o tem obvestite osebje na vstopnem mestu, takoj ob prihodu oziroma:

  • -po telefonu pokličete ambulanto, kjer ste naročeni ali
  • -v času vašega predvidenega termina pregleda, pokličete zdravnika psihiatra po telefonu (04- 533 52 00).

Pokličete tudi vašega izbranega osebnega zdravnika, glede nadaljnjih ukrepov.

V primeru nujne obravnave smo dosegljivi v urgentni ambulanti glavne stavbe.

V notranjih prostorih bolnišnice je potrebna uporaba zaščitne kirurške maske, ki mora biti nameščena tako, da pokriva nos in usta. Prosimo vas, da si ob vstopu v stavbo bolnišnice razkužite roke.

Ukrepi so namenjeni izključno preprečevanju širjenja virusnih okužb ter zagotavljanju varnega bolnišničnega okolja ter nemotenemu opravljanju dejavnosti in obveznosti bolnišnice.

Celotna navodila za pregled v specialistični ambulanti v PDF obliki

Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI                              Logo DPP