Novice

22.11.2023

Javni razpis za direktorja bolnišnice (m/ž)

Objavljen je razpis za štiriletno mandatno obdobje.

Psihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica Begunje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Novice

Psihiatrična bolnišnica Begunje ponovno odprta

10.08.2023

Obveščamo vas, da smo v Psihiatrični bolnišnici Begunje po hudih nalivih, ko je meteorna voda zalila vse kletne in pritlične prostore naše bolnišnice s sanacijo, čiščenjem in  potrebnimi prilagoditvami zagotovili pogoje za varno in ustrezno obravnavo pacientov pri nas. V  petek 11. 8. 2023 ob 9.00 uri bomo odprli našo urgentno oz. dežurno ambulanto ter tudi oddelke bolnišnice, tako, da bomo ponovno pričeli s hospitalno obravnavo pacientov s psihiatričnimi težavami.

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje v preteklem tednu, ko je bila zdravstvena dejavnost v naši bolnišnici zaradi nesreče, ki nas je prizadela, prekinjena.

Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI                              Logo DPP