Novice

11.04.2024

Klub odpuščenih pacientov (KOP) odpade

Obveščamo vas, da Klub odpuščenih pacientov (KOP) dne 16.4.2024 odpade.

Psihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica Begunje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Za paciente in svojce

Dodatna ponudba

Tople in hladne napitke (brezalkoholne pijače), tobačne izdelke in prigrizke, dobite v Klubu, ki je lociran ob glavnem vhodu v bolnišnico. Urnik kluba je objavljen na vhodu v poslovno stavbo in spletni strani bolnišnice: www.pb-begunje.si.

Telovadnica je locirana v glavni stavbi bolnišnice, kjer je mogoče igrati namizni tenis, se razgibati na napravah za fitnes. Na oddelkih so na voljo razne družabne igre. V dnevnih prostorih oddelkov so TV sprejemniki. Na razpolago je knjižnica. Lepa okolica ponuja obilo možnosti za sprehode ali tek.

Telefonska govorilnica je locirana na glavnem dvorišču bolnišnice.

Pošto prejmete v bolniško sobo.

Občasno so v dvorani bolnišnice organizirane kulturne prireditve. Obvestila o tem so objavljena na oglasni deski v avli bolnišnice ter na spletni strani.

Urnik kluba:

  • od ponedeljka do petka od 7.45-15.45, avtomati za hladne in tople napitke od 15.45-18.00
  • sobota, nedelja in praznik zaprto, avtomati za hladne in tople napitke od 8.00-18.00
Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI