Novice

17.07.2024

Razpis za delovno mesto srednja medicinska sestra v negovalni enoti (pripravnik)

Objavljamo razpis za delovno mesto srednja medicinska sestra v negovalni enoti (pripravnik) - M/Ž

Psihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica Begunje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Za paciente in svojce

Dodatna ponudba

Tople in hladne napitke (brezalkoholne pijače), tobačne izdelke in prigrizke, dobite v Klubu, ki je lociran ob glavnem vhodu v bolnišnico. Urnik kluba je objavljen na vhodu v poslovno stavbo in spletni strani bolnišnice: www.pb-begunje.si.

Telovadnica je locirana v glavni stavbi bolnišnice, kjer je mogoče igrati namizni tenis, se razgibati na napravah za fitnes. Na oddelkih so na voljo razne družabne igre. V dnevnih prostorih oddelkov so TV sprejemniki. Na razpolago je knjižnica. Lepa okolica ponuja obilo možnosti za sprehode ali tek.

Telefonska govorilnica je locirana na glavnem dvorišču bolnišnice.

Pošto prejmete v bolniško sobo.

Občasno so v dvorani bolnišnice organizirane kulturne prireditve. Obvestila o tem so objavljena na oglasni deski v avli bolnišnice ter na spletni strani.

Urnik kluba:

  • od ponedeljka do petka od 7.45-15.45, avtomati za hladne in tople napitke od 15.45-18.00
  • sobota, nedelja in praznik zaprto, avtomati za hladne in tople napitke od 8.00-18.00
Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI