Novice

16.05.2024

Klub odpuščenih pacientov (KOP) odpade

Obveščamo vas, da KOP v torek, 21.5.2024 odpade.

Psihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica BegunjePsihiatrična bolnišnica Begunje
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Za paciente in svojce

Parkiranje

Glavno dvorišče bolnišnice je za promet zaprto. Dostop je dovoljen izključno za reševalna vozila, vozila na nujni intervenciji in dostavna vozila (ob dostavi).

Območje pred bolnišnico se za promet zapira z zapornico, s katero upravlja receptor. Dve parkirni mesti za invalide sta na voljo pred zapornico.

Glavno parkirišče, dostop do katerega je mogoč po cesti mimo bolnišnice in nato levo proti Krpinu, je namenjeno parkiranju zaposlenih in obiskovalcev. Na njem je 81 parkirnih mest, od tega je 5 namenjenih invalidom in 5 rezerviranih. Dostop do glavnega vhoda v bolnišnico je po pešpoti skozi park.

Peščeno parkirišče (ob kozolcu), do katerega je dostop mogoč s ceste proti Krpinu, je namenjeno parkiranju zaposlenih ter hospitaliziranih bolnikov, ki imajo svoje vozilo. Na njem je 60 parkirnih mest. Dostop do glavnega vhoda v bolnišnico je po pešpoti skozi kostanjev drevored.

Logo Program razvoja podeželja      Logo ISO 9001      Logo AACI